OVH Community, your new community space.

Hosting 2009


ricky
11-08-09, 13:09
Goedendag,

Wij presenteren u in twee stappen het aanbod voor Shared Hosting 2009.
Er komen geen veranderingen op het niveau van het concept van de hosting (voor wederverkopers) of op dat van beperkingen (voor particulieren en ondernemingen).
Een vereenvoudiging van de offertes is echter wel ingevoerd: er zijn nu voortaan 4 standaard offertes die wederverkopers naar eigen gelang kunnen personaliseren.
De presentatie van de Shared Hosting in twee stappen komt doordat wij in eerste instantie de details en in tweede instantie de volume van de offertes uiteenzetten en in beide gevallen met betrekking tot uw behoeften.

Hoe gaan we te werk:
Tegen het einde van de middagkomen de offertes voor wederverkopers te staan in de website van GS, los van de website van OVH. Vervolgens komen morgen rond hetzelfde tijdstip de offertes voor particulieren en ondernemingen te staan op OVH.NL.
Dit brengt veel werk met zich mee door de integratie van de nieuwe informatie op de 2 websites en nieuwe secties in de Manager voor wederverkopers worden ook toegevoegd..
Vandaag en morgen vindt de invoer plaats en een verdere aanvulling op basis van uw feedback staat tevens op de planning.


Met vriendelijke groet,
Octave.