We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

Link Roubaix/London


oles@ovh.net
22-04-09, 19:40
Goedendag,

werkzaamheden zijn vandaag verricht op de link Roubaix/Londen, deze dienen om de link van 100Gbps tussen onze datacenters in Roubaix Valley en Londen te implementeren en te testen. Mocht het resultaat bevredigend zijn, dan kunnen we de bandbreedte naar Londen aanzienlijk verhogen, de nieuwe Transit Links vanuit Londen in gebruik nemen en de routers in Londen verbinden aan die van onze datacenters. (Vss-X: voor zij die die inmiddels met onze router infrastructuur bekend zijn).

Wij verwachten dit te kunnen bewerksyelligen en hebben vrijdag als voorlopige deadline om alles operationeel te krijgen. Tijdens de werkzaamheden zijn we operation op 1x10G (de andere Fiber die reeds is aangewend voor de verbindingen van onze datacenters in Roubaix/Lille en Londen ).

Als gevolg van de werkzaamheden, zullen Londen en Amsterdam een belangrijke rol gaan spelen in onze netwerkinfrastructuur als het gaat om Noor Europa, de VS, Canada en Zuid America. De infrastructuur in Londen en Amsterdam hebben dezelfde configuratie, dit stelt ons in staat om het geografisch gezien beter coodineren in geval van uitval hebben we redundantie. Rond 2010 worden de twee infrastructuren (Amsterdam en Londen) voorzien van directe link. Om dat te realiseren moeten we fondsen noding (meer servers afzetten, dus hei is aan).

Al met al zitten op de eerste fase voordat al onze investeringen van de voorbije zes maanden worden volledig ge´mplementeerd. In een nabije toekomst is het einde in zicht en dan kunt u als klant de vruchten ervan plukken in de vorm van een aanzienlijke verbetering van onze dienstkwaliteit.

Deze investeringen zullen ons tevens in staat stellen om wereldwijd te operen en het aanbod in de 11 landen waar we reeds actief zijn optimaliseren.

Ons netwerk in Europa:
http://weathermap.ovh.net/europe
Het netwerk ingezoemd (enkel de backbone):
http://weathermap.ovh.net/backbone

Concluderend kan ik zeggen dat we goed op weg zijn.

Met vriendelijke groet,
Octave