OVH Community, your new community space.

Octave, prijs-en beschikbaarheidgarantie


OVH-Updates
17-12-13, 13:21
Vertaling van:
http://forum.ovh.com/showthread.php?...x-et-de-la-dis

PRIJS-EN BESCHIKBAARHEIDGARANTIE

Goedendag,

Sommige klanten hebben naar voren gebracht, dat zij af en toe moeilijkheden ondervinden door de prijsopgave die zij aan hun klanten of hun boekhoudafdeling geven. Wanneer er eindelijk op hun prijsopgave wordt gereageerd, kan ons aanbod in de tussentijd al veranderd zijn. Onzerzijds, willen we ervoor zorgen dat de prijsopgave die u aan uw klant gaf, kan worden nagekomen, ook nadat ons aanbod is veranderd.

Om dit te doen, gaan we een prijs-en beschikbaarheidgarantie vaststellen op alle OVH series. Het principe is erg eenvoudig: in het geval van een wijziging in onze aanbiedingen, zullen we garanderen dat elke klant een bestelling kan plaatsen voor alle oude server modellen, tot 6 maanden na de wijziging, en voor maximaal 5 servers.

Hier is een specifiek voorbeeld:
Stel, u stuurt uw klant een prijsopgave in februari 2014, gebaseerd op de servers die beschikbaar zijn op dat moment, maar in maart 2014 wijzigt het aanbod met de komst van nieuwe hardware op de markt. Uw klant komt bij u terug in juni en geeft u een akkoord voor de prijsopgave die was gegeven in februari.

U heeft 2 keuzes:
- bestel exact dezelfde server als opgegeven in februari
- bestel uit de nieuwe reeks van juni servers

Wanneer de serie wijzigt, kost het wat tijd om zaken te bespreken met onze klanten. Soms zijn er type-fouten op de website of misverstanden, of overleg over HG/BIG-HG opties. We kunnen stellen dat een nieuwe serie permanent is vastgesteld, 3 weken na op de markt gebracht te zijn, en de garantie wordt toegepast vanaf de derde week.

Deze garantie zal dus beginnen met het 2014 aanbod en zal daarom ingaan vanaf volgende week vrijdag voor alle servers op de OVH website. Dit betekent dat de server modellen en prijzen zullen zijn gegarandeerd voor de levensduur van de serie + 6 maanden nadat de serie is ingetrokken, en tot een limiet van maximaal 5 servers (in totaal).

Met vriendelijke groet,
Octave