OVH Community, your new community space.

Mutu 2014


Spxify
29-11-13, 09:32
http://www.ovh.nl/shared-hosting/
Volgens mij wel.

PS4ALL
28-11-13, 17:39
Neen want dit aanbod is nog niet aanwezig op de NL site.

Spxify
27-11-13, 20:59
Misschien handig om de link te veranderen naar de Nederlandse site? Overigens neem ik aan dat er MongoDB moet staan i.p.v. MangoDB..?

OVH-Updates
26-11-13, 11:07
Geachte Klant,

Tot ons genoegen kunnen wij u officieel het Mutu 2014 aanbod voorstellen (binnenkort verkrijgbaar), waarvan ook de naam veranderd is, in Web Hosting".
Een beetje marketing kan geen kwaad.

We richten ons op twee soorten klanten:

- als eerste de klanten die naar de prijs kijken in met het aanbod 24 Euro/jaar, maakt dit het mogelijk om te beginnen met Web Hosting, e-mail en een domeinnaam. Dit zijn gedeelde resources.
Het is mogelijk om het PERSO aanbod te delen op 5 sites en daardoor de eenheidsprijs van een Hosting nog verder te verminderen.

- tot slot, het Performance aanbod maakt het mogelijk gegarandeerde resources voor uw
WEBsite te verkrijgen. Indien u een grote site heeft met vele bezoekers per uur, hoeft u niet meer verplicht over te schakelen naar de VPS of de Dedicated Server. U kunt op de Web Hosting blijven en de resources beheren die u nodig heeft voor het hosten van uw website.

Om te voldoen aan twee extremen inzake behoeften (men praat aan de ene kant over 2Euro/maand aan de andere kant tot 150 Euro/maand), moesten wij het platform herzien voor het beheer van gegarandeerde resources voor elke klant.

We hebben ook gewerkt aan pure prestaties, namelijk de optimalisering van de samenstelling van
PHP-pagina's. We hebben zeer goede resultaten met het systeem
van interne load balancing en het PHP-FPM.

De Mutu 2014 integreert ook standaard de CDN 3 POP en optioneel de CDN 17 POP en is opgenomen in het Performance aanbod. Dit is ons CDN platform, dat we 18 maanden geleden hebben ingezet en wij beheren dit voor meerdere sites.
Volgens Cedexis die binnenkort de resultaten zal publiceren, is onze CDN de meest efficiŽnte in Europa en zeer goed voor de VS.

Meer informatie:
http://www.ovh.nl/shared-hosting/

Verdere werkzaamheden zullen volgen, met inbegrip van de storage, andere programmeertalen,
MangoDB, Hadoop, Redis, Memcache etc. Men gaat steeds meer in de richting van een echt PaaS platform.

Met vriendelijke groet,
Octave