OVH Community, your new community space.

DS2014: Update


OVH-Updates
12-11-13, 12:34
Hallo,

Wij zijn van plan om de ​​Kimsufi.nl website snel terug te laten komen. U zult weer PS-4G (PS voor Personal Server) kunnen gaan bestellen.

(Opmerking NL-team: op het ogenblik worden alleen in Frankrijk bestellingen aangenomen. U zult op de hoogte worden gehouden inzake de ontwikkelingen van het OVH-aanbod in Nederland).

Een nieuwe ManagerV6 zal worden ge´ntegreerd op Kimsufi.nl zodat u uw PS-server kunt managen. Het zal onafhankelijk zijn van OVH.nl, wat betekent dat u nieuwe inloggegevens zult krijgen, en de lijst van PS-servers zal alleen zichtbaar zijn op Kimsufi.nl. De oude KS-servers zullen niet veranderen en zullen op OVH.nl blijven.

De SoYouStart.com website zal vandaag worden gelanceerd, maar u zult de besteldetails van de aanbiedingen niet zien tot volgende week, wanneer we klaar zijn met het installeren van de eerste racks en klaar zijn om de eerste server-bestellingen te accepteren. Dit zullen servers zijn met 32 GB RAM. In termen van CPU , zullen er 4 cores en 8 cores zijn.
Ultra-krachtige servers voor < 50 €? Ja, dat is SYS. U zult ook een ManagerV6 krijgen, die speciaal is ontworpen voor SYS en totaal onafhankelijk is van OVH.com, samen met de nieuwe inloggegevens. De lijst met SYS-servers zal alleen zichtbaar zijn op de SYS website.

Op OVH.nl, hebben we nog wat werk te verrichten om de server pagina's gereed te krijgen. U zult hebben begrepen dat wij vele server-modellen hebben, ingedeeld in verschillende gamma's. De presentatie die klaar was voor vandaag, kon mij niet overtuigen. Dus ik heb deze niet goedgekeurd. We zetten iedereen aan het werk om een website te ontwerpen, in gelijke tred met de dedicated server revolutie die wij voorbereiden.
De servers zijn erg interessant op het gebied van hardware, mogelijkheden en prijzen, en zou in staat gesteld moeten worden om het aanbod van uw dromen te vinden in een paar klikken, zonder enige moeite. We hopen dat alles gereed is tegen het einde van de volgende week.

Excuses voor deze verdere vertragingen, maar de inzet is te hoog om genoegen te nemen met iets dat van mindere kwaliteit is. Als we het business model opnieuw onderzoeken, de prijzen automatisch verlagen om de zes maanden, een uiterst krachtige hardware bieden en tal van mogelijkheden... Bekijk het svp vanuit ons gezichtspunt - www.ovh.nl -, uw eerste indruk is gewoon te belangrijk voor ons. Ja, de inzet is enorm!

(Opmerking NL-team: bestellingen op de nieuwe SYS.com en OVH.nl websites zullen worden beperkt om ons te helpen het business plan voor beide websites af te ronden. Een vertraging is te verwachten in NL, veroorzaakt door juridische redenen. We hebben nog geen streefdatum, maar we houden u op de hoogte).

De kwaliteit van het aanbod dat wij voor u op stapel hebben staan, zal het wachten waard zijn.

Met vriendelijke groeten,

Octave